400 g rødspættefileter
600 g hel spinat optøet, frossen
2 tsk fintrevet citronskal
100 g rød peberfrugt i små tern
100 g løg finthakkede
1,5 tsk groft salt
5 dl mornaysauce 5%
Tilbehør:
300 g spaghetti tørret
Rens, skyl og tør rødspættefileterne.
Pres spinaten fri for væde i en sigte.
Tag lidt citronskal og rød peber fra til pynt.
Bland resten af citronskallen, den røde peber, løg, og 1 tsk af saltet sammen med spinaten.
Fordel spinatblandingen i smurte ovnfaste skåle á ca. 4 dl.
Fold rødspættefileterne, så de ligger dobbelt.
Stik fileterne lidt ned i spinatblandingen, så de stadig titter op og hæld MornaySauce over.
Drys fisken med citronskal, rød peber og resten af saltet.
Bank skålene mod køkkenbordet og gratiner retten midt i ovnen ca. 20 min. ved 225°C.
Server de gratinerede rødspættefileter i skålene og dertil friskkogt spaghetti.
Fryseegnet: Nej