Logo

Gratinerede rødspættefileter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gratinerede rødspættefileter

400 g rødspættefileter

600 g hel spinat optøet, frossen

2 tsk fintrevet citronskal

100 g rød peberfrugt i små tern

100 g løg finthakkede

1,5 tsk groft salt

5 dl mornaysauce 5%

Tilbehør:

300 g spaghetti tørret

 

Rens, skyl og tør rødspættefileterne.

Pres spinaten fri for væde i en sigte.

Tag lidt citronskal og rød peber fra til pynt.

Bland resten af citronskallen, den røde peber, løg, og 1 tsk af saltet sammen med spinaten.

Fordel spinatblandingen i smurte ovnfaste skåle á ca. 4 dl.

Fold rødspættefileterne, så de ligger dobbelt.

Stik fileterne lidt ned i spinatblandingen, så de stadig titter op og hæld MornaySauce over.

Drys fisken med citronskal, rød peber og resten af saltet.

Bank skålene mod køkkenbordet og gratiner retten midt i ovnen ca. 20 min. ved 225°C.

Server de gratinerede rødspættefileter i skålene og dertil friskkogt spaghetti.

Fryseegnet: Nej

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.371 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her