Logo

Grønsagscarpaccio

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ligesom på en restaurant, men lavet i en håndevending: tyndt høvlede gulerødder, knudekål og courgetter med tomat-vinaigrette og pinjekerner

Ligesom på en restaurant, men lavet i en håndevending: tyndt høvlede gulerødder, knudekål og courgetter med tomat-vinaigrette og pinjekerner

 

1 lille knudekål (ca. 200 g)

1 stor gulerod (ca. 100 g)

150 g courgetter

1-2 spsk pinjekerner

1 potte basilikum

200 g tomater

3 spsk balsamico blanco

salt og peber

1 knsp sukker

1 fed hvidløg, presset

6 spsk (oliven)olie

 

A. Knudekål og gulerod skrælles og høvles eller skæres i meget tynde skiver sammen med 150 g courgetter.

Skiverne fordeles på 4 tallerkener.

Pinjekerner ristes på en pande uden fedtstof og køles af igen.

Bladene fra 1 potte basilikum nippes af og skæres i smalle strimler.

 

B. Tomater skæres i kvarter, udkernes og skæres i små terninger.

Balsamico blanco, lidt salt, peber, 1 knsp sukker, presset hvidløgsfed og 6 spsk olie røres sammen.

 

C. Tomater og basilikum tilsættes, og vinaigretten dryppes over grønsagerne.

Drys pinjekernerne over til sidst.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.479 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her