Logo

Grønne og gule squash i flødedild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 mellemstor grøn squash i tynde skiver
1 mellemstor gul squash i tynde skiver
2 spsk smør eller margarine
¼ tsk salt
¼ tsk peber
2 ½ dl piskefløde
1 spsk frisk hakket dild eller ¼ tsk dildfrø
 
Læg squashskiverne til afdrypning på sugende papir og svits dem derefter i smeltet smør, drys med salt og peber og hæld fløden over.
Lad det simre svagt i 15 minutter, eller indtil fløden tykner.
Bland det godt med dild og server retten varm, evt. på ristet fuldkornsbrød eller bund af kogte kartoffelskiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.058 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her