Logo

Grøn bønnegryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g friske eller frosne bønner
4 kartofler
4 gulerødder
4 dl bouillon (af terning)
1 kvist rosmarin eller 1 tsk tørret
1 rest røget eller saltet kød
1 pk. (85 g) frisk flødeost.

Rens bønnerne (de frosne skal tøs let op) og skær dem et par gange over.
Skrab kartofler og gulerødder. Skær dem i terninger og skiver.
Kom kartofler og gulerødder i en gryde med bouillon og rosmarinkvist.

Lad det koge i ca. 10 min.
Læg bønner og evt. kødet, der er skåret i terninger, i gryden og kog yderligere 10 min., til grønsagerne er møre, men ikke ud kogte.
Rør flødeosten i retten og servér den med grovbrød eller grovboller.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.094 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her