1 mellemstort butternut-græskar
(alternativ: pastinak eller persillerod)
2 dl grønsagsbouillon
1 dåse Baked Beans
1 rødløg
200 gram sukkerærter
2 fed hvidløg
2 friske tomater
1 dl Heinz Økologisk Ketchup
2 dl cremefraiche
Frisk koriander
Skræl græskarret, og skær det i grove stykker.
Bag dem i ovnen ved 200°C i ca. 15 min.
Lad grønsagsbouillonen koge op så længe, og tilsæt dåsen med baked beans.
Pil løget, og skær det i både.
Skær tomaterne i tern, og bland dem med ketchup og frisk koriander.
Når græskarret har været i ovnen i 15 min., tilsættes rødløget, og det hele bages i yderligere 5 min.
Tag derefter formen ud, og hæld bønnerne over.
Pres to fed hvidløg, og tilsæt dem sammen med sukkerærterne skåret i strimler.
Serveres med korianderketchuppen og en tyk skive landbrød.
--