Logo

Græsk kødsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød
150 g bacon
2 store løg
4 fed hvidløg
1 dåse flåede tomater
1 terning bouillon
2 spsk koncentreret tomatpuré
1 spsk stødt kanel
1 spsk oregano
1 revet muskatnød
½ l. vand
3 spsk olivenolie

Hak løg og hvidløg fint.
Skær baconen i små stykker.
Varm olivenolien i en tykbundet gryde.
Svits løg og hvidløg til de er gyldne.
Tilsæt baconen og lad det stege lidt med.
Tilsæt det hakkede oksekød og lad det stege i 4-5 min.
Tilsæt de øvrige ingredienser.
Lad retten simre i 1 time.
Smag retten til med salt og stødt kanel.
Serveres med spaghetti og rigeligt med reven ost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.032 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her