Du er her:
Forside
> Gode ben - i trykkoger
Gode ben - i trykkoger
Print med billeder
Print uden billeder
Vil du undgå sort skærm på din PC?
Klik her og hold skærmen tændt mens du laver mad
Klik her for at sende et billede
4 personer. Trykkoger: 20-30 min. - alm. gryde: 1 ½ time.
# Ingredienser
2 kg flæskeben
50 g smør/margarine
salt, peber
3-4 stk laurbærblade
4 dl vand
meljævning
* Tilberedning
Brun flæskebenene i gryden i fedtstoffet.
Tilsæt krydderier og vand.
Trykkog 20-30 minutter - afkøl hurtigt eller langsomt.
Tag benene op på et fad og hold dem varme.
Jævn saucen, smag den til og anret den i sauceskål.
Server fx. kartoffelmos til.
Tips:
Gode ben kan være rygrad og nøgleben, men skrællede ribben eller revelsben er mere kødfulde.
Tweet
Print med billeder
Print uden billeder
Gem i Min Kogebog
Opret din egen Kogebog
Send opskrift til en ven
Feedback
Forrige: God mad på et lille budget
Næste: Godt og nemt kartoffelfad
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
4,8
(
17
stemmer)
Siden er blevet set 6.825 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
• Ribben glaserede
• Ribben glaserede
• Ribben glaserede
• Æbler, bagt, med figner og marcipan
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra madabc.dk
7669
27-10-2016 18:06:36 Anette Busk
Nemt og smager dejligt. Man kan gøre retten endnu nemmere ved at lægge benene på et stykke bagepapir krydre med salt og peber og sætte dem i ovnen ved 250/300 grader indtil de er blevet pænt brune 20-30 min. Skyld panden godt af og hæld væden i gryden. Derefter i trykkogeren som foreskrevet. Det er da nemt.
Vis alle kommentarer...
Vi elsker jeres billeder
❤
×
Min Kogebog
×
Min Kogebog
×
Allerede bruger
E-mail
*
Password
*
Glemt password
Ny bruger
E-mail
*
Password
*
Gentag password
*
Navn på bog
*
Post nr.
*
Køn
K
M
Fødselsdato
Tlf.
Min Kogebog
×
Du er nu logget ind og siden er tilføjet til din Kogebog
Brugeren eksistere allerede
×
Der er allerede en bruger med det brugernavn.
For børnekokke
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Svampe
Airfryer
Brugsanvisning
Alkoholtester
Kalorieberegner
Min kogebog
Omregn gram til dl
Kogekunst quiz
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Airfryer
Fondue
Stegeso
Wok
Trykkoger
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagemaskine
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Herdis Brandstrup
Den opskrift er i min mors opskriftbog fra 40’erne under navnet dragonkager.
JETTE MORTENSEN
Jeg er 79 år. Har boet i Canada siden 1974. Elsker at lave mad. Holder meget af gamle Danske opskrifter. De vækker dejlige minder....
madABC.dk
Thai-bouillon kan bestå af: Fjerkræ, (vand, kød, ben, salt), rejer, citrongræs, grønsager (ingefær, løg, selleri, gulerod,...
Kristian Anhøj
Hvad kan jeg bruge i stedet for thai-bouillon ? Er det okse- eller grøntsags-bouillon.
Prøv vores Kogekunst quiz
Se alle de bedste
opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
De er gode
Det er ligegyldigt
De er meget irriterende
Stem
Del
Se alle vores afstemninger her...