Logo

Glaseret laks med perleløg og flødespinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lakseside
3 spsk dijonsennep
6 spsk brun farin
1 pose perleløg
1 pose helbladet spinat
piskefløde
små nye kartofler, som renses, koges og evt. pilles
hakkede rødløg
 
Tænd ovnen på 200°C.
Laksen udbenes og lægges på en bradepande (med bagepapir) med skindsiden nedad. Perleløgene fordeles ved siden af.
Sennep og farin blandes og smøres på laksen - resten kommes over løgene.
Laksen sættes i ovnen hvor den skal være 20-30 min.
De pillede kartofler kommes i et smurt fad.
Krydres med salt/peber og lidt olie.
De hakkede rødløg kommes over.
Ind i ovnen og lad det bage med laksen.
Spinatbladene kommes i en gryde og der kommes fløde ved.
Smag til med salt/peber.
Tips: Mange har ikke prøvet at glasere en laks før og bliver sikkert overrasket over hvor dejligt det smager. Man kan også bruge laksestykker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.534 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her