1 lakseside
3 spsk dijonsennep
6 spsk brun farin
1 pose perleløg
1 pose helbladet spinat
piskefløde
små nye kartofler, som renses, koges og evt. pilles
hakkede rødløg
Tænd ovnen på 200°C.
Laksen udbenes og lægges på en bradepande (med bagepapir) med skindsiden nedad. Perleløgene fordeles ved siden af.
Sennep og farin blandes og smøres på laksen - resten kommes over løgene.
Laksen sættes i ovnen hvor den skal være 20-30 min.
De pillede kartofler kommes i et smurt fad.
Krydres med salt/peber og lidt olie.
De hakkede rødløg kommes over.
Ind i ovnen og lad det bage med laksen.
Spinatbladene kommes i en gryde og der kommes fløde ved.
Smag til med salt/peber.
Tips: Mange har ikke prøvet at glasere en laks før og bliver sikkert overrasket over hvor dejligt det smager. Man kan også bruge laksestykker.