Logo

Torsk i savoykål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500-600 g torskefilet
100 g sorte oliven
3 spsk koldpresset olivenolie
Salt
peber
6-8 blade savoykål
300 g cherrytomater
½ dl hvidvin

Torskefileterne skylles af og skæres i 6-8 stykker.
De sorte oliven hakkes til en grov masse sammen med olivenolien.
Savoykålets blade skilles, skylles og koges i vand indtil de bliver lettere bløde.
Torskestykkerne placeres på hvert sit blad og krydres med salt og peber.
Olivenblandingen fordeles med lidt på hvert torskestykke og blade ne foldes sammen om fisk og olivenblanding.
Torske-pakkerne placeres i et ovnfast fad. Halve cherrytomater lægges langs kanterne.
Hvidvin hældes over pakkerne og det ovnfaste fad dækkes med folie.
Torskefadet sættes i ovnen ved 185ºC i omkring 25 minutter.
Torske-pakkerne serveres med ris og de halve cherrytomater, som er blevet bløde efter turen i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.551 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her