Logo

Glaseret laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 laksefileter
1 spsk olivenolie
10 g smør
2 spsk Dijonsennep
saft og skal af 1 lime
10 g frisk ingefær
salt
peber

Sauce:
2 dl fiskebouillon
2 dl piskefløde
1 tsk grovkornet sennep
2 tsk Maizena
salt
peber

Fjern skindet fra laksefileterne og brun dem i olie tilsat smør. Læg dem i et smurt ovnfast fad.
Rør sennep med limesaft, limeskal, finthakket ingefær, salt og peber og smør det på laksefileterne. Steg laksefileterne i ovnen ved 200 º i 8-10 min.
Kog risene som angivet på emballagen. Når risene er kogte, kan de kommes i små forme som vendes ud på tallerkenen ved servering.
Til saucen koges fiskebouillon op med fløde. Tilsæt sennep og jævn med Maizena, udrørt i lidt koldt vand. Smag til med salt og peber.
Blancher forårsløgene i letsaltet vand i 2 min.
Server fisken med ris, sauce og forårsløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her