4 laksefileter
1 spsk olivenolie
10 g smør
2 spsk Dijonsennep
saft og skal af 1 lime
10 g frisk ingefær
salt
peber
Sauce:
2 dl fiskebouillon
2 dl piskefløde
1 tsk grovkornet sennep
2 tsk Maizena
salt
peber
Fjern skindet fra laksefileterne og brun dem i olie tilsat smør. Læg dem i et smurt ovnfast fad.
Rør sennep med limesaft, limeskal, finthakket ingefær, salt og peber og smør det på laksefileterne. Steg laksefileterne i ovnen ved 200 º i 8-10 min.
Kog risene som angivet på emballagen. Når risene er kogte, kan de kommes i små forme som vendes ud på tallerkenen ved servering.
Til saucen koges fiskebouillon op med fløde. Tilsæt sennep og jævn med Maizena, udrørt i lidt koldt vand. Smag til med salt og peber.
Blancher forårsløgene i letsaltet vand i 2 min.
Server fisken med ris, sauce og forårsløg.