Logo

Glaseret hamburgerryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

kød
groft salt
sennep gerne dijonsennep
brun farin
rasp
Server fx brune kartofler og grønlangkål til.

Indgnid kødet med groft salt.
Smør ca. 1 cm. sennep, gerne dijonsennep på over hele stykket.
Forsøg at få ca ½ cm. brun farin til at sidde på.
Tilsidst kommes lidt rasp henover.
Derefter ind i ovnen indtil den er godt gennemstegt, hvilket afhænger af kødets størrelse. (ca.1 ½ time ved 200ºC, hvis kødet vejer ca. 1 kg )

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her