Tilpasset camping og Trangia sæt
Geddedeller:
300 g gedde- eller sandartfilet
1 æg
2 spsk hvedemel
En håndfuld hakket persille
½ dl mælk
Salt og peber
Olie og smør
10-12 sukkerærter
1 lime
2 dl vand
Salt
Rôsti:
3-4 store kartofler
1 løg
½ bundt purløg
Salt og peber
Olie og smør
Kartoffelrösti:
De rå kartofler rives og blandes med de andre ingredienser inden de steges på panden som flade pandekager.
Kog vand til sukkerærter med saften fra limen i den lille gryde.
Sukkerærterne ribbes og blancheres i vandet.
Blanchere vil sige et hurtigt opkog, så ærterne stadig er sprøde og har en flot farve.
Geddekødet hakkes fint, røres evt. i den store gryde med resten af ingredienserne.
Dellerne steges på panden i lidt smør og olie, tages af når de er gennemstegte og har en flot farve.
Tag dem af og steg röstien og læg til sidst dellerne på panden igen.
Kartoflerne rives som på billedet, og blandes med hakket løg og purløg.
Steg kartoflerne på panden i ca. 5 min, og lige inden rostien er færdig lægges dellerne på igen og varmes igennem.