400 g svinemørbrad
75 g smør
Fyld:
1 hakket løg
1-2 tsk dijonsennep
2 spsk skivede, grønne oliven
300 g kogte pillekartofler
lidt olie
lidt frisk timian
Salat:
200 g snittet hvidkål
appelsinbåde af 2 appelsinner
2 spsk olivenolie
Skær mørbraden i 4 stykker og lav et snit ned i midten af hver, så den kan åbnes.
Krydr kødet ind- og udvendigt med salt og peber.
Varm løgene på en tør pande.
Rør sennep i sammen med de skivede oliven og lad det riste let i 2-3 minutter. Køl det af.
Bank bøfferne let med en kødhammer, inden fyldet fordeles i lommerne. Luk dem med bomuldstråd.
Brun bøfferne i meget varmt smør og skru ned. Lad dem simre i 6 minutter på hver side.
Skær kartoflerne i halve og rist dem gyldne i varm olie, drys dem let med smuldret timianblade og salt.
Bring hvidkål og appelsinbåde og olien i. Drys lidt salt over.
Servér bøfferne med stegesmørret, kartoflerne og salaten.