600g skært oksekød i tynde skiver
100g bacon i terninger
1 gofthakket løg
1-2 fed hvidløg
3 spsk smør
3 dl rødvin
½ liter kraftig oksebouillon
1 lille dåse koncentreret tomatpuré
2 laurbærblade
hvedemel
Svits baconterninger sprøde i en tykbundet gryde.
Kom det hakkede løg ig de snittedehvidløgsfed i og lad det snurre kort.
Fordel det på kødet og rul sammen herom.
Bind omkring med bomuldsgarn.
Brun rullerne på alle sider i smør i en gryde.
Dæmp varmen og hæld rødvinen i, lad det koge ind for god varme og tilsæt bouillon, tomatpuré og laurbærblade.
Lad retten snurre under låg i ca 1 time, eller til kødet er mørt.
Tag kødrullern op og fjern bomuldsgarnet.
Tag laurbærbladene op, jævn saucen og smag den til.
Kogte kartofler serveres til.