Logo

Fyldte kyllingelår - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spis noget godt i aften - Kyllingelårene smager også dejligt med svampefyld

Spis noget godt i aften

 

75 g røde linser

havsalt

4 kyllingelår

3 forårsløg

2 spsk olivenolie

3 dl kold ceylonte

1 stang vanilje

2-3 røde chilipebre

1 spsk Maizena majsstivelse

*

A. Kog linserne i saltet vand i ca. 5 min.

B. Skyl kyllingelårene, dup dem tørre og fjern benene.

C. Skyl forårsløgene. Hak et af dem fint, skær de andre i ringe på skrå.

Bland det finthakkede forårsløg med linserne.

D. Fyld linseblandingen i kyllingelårene og sy åbningen til.

E. Varm olivenolien op på en pande og brun lårene på alle sider.

Tilsæt forårsløgene. Hæld te ved.

Skrab vaniljen ud af stangen.

Tilsæt vanilje, vaniljestangen og peber og lad det hele stege i 30 min.

F. Fjern vaniljestangen og chilipebrene.

Rør Maizena sammen med lidt vand og jævn stegeskyen.

Krydr saucen med salt.

 

Tips: Kyllingelårene smager også dejligt med svampefyld: steg dertil østershatte og løg, hak dem fint, krydr med salt, peber og hakket estragon og fyld det i kyllingelårene.

 

Pr portion 1352/322 kJ/kcal. 36 g protein. 10 g fedt. 14 g kulhydrat. 3 g fibre
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.816 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her