Logo

Fyldte kyllingelår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 hele kyllingelår
 
Fyld:
175 g frossen grofthakket spinat
4 friskhakkede basilikumblade
4 soltørrede tomater i olie
2 fed presset hvidløg
¾ dl reven parmesanost
1 spsk olie
1 spsk kinesisk soya
salt, peber
 
Tø spinaten op, kog den i et dørslag og tryk så meget vand af som muligt.
Bland spinat og basilikum.
Hak tomaterne fint og tilsæt dem sammen med hvidløg og reven ost.
Skær skindet fri fra kødet ved enden af hvert kyllingelår.
Løft skindet fra kødet med fingrene og stop fyldet ind.
Læg skindet på plads og læg kyllingelårene i en lille bradepande.
Pensl lårene med en blanding af olie og soya og drys med salt og peber.
Steg lårene nederst i ovnen ca. 40 min. ved 200ºC, til de er gennemstegte Server kyllingelårene med pasta og grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.253 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her