4 hele kyllingelår
Fyld:
175 g frossen grofthakket spinat
4 friskhakkede basilikumblade
4 soltørrede tomater i olie
2 fed presset hvidløg
¾ dl reven parmesanost
1 spsk olie
1 spsk kinesisk soya
salt, peber
Tø spinaten op, kog den i et dørslag og tryk så meget vand af som muligt.
Bland spinat og basilikum.
Hak tomaterne fint og tilsæt dem sammen med hvidløg og reven ost.
Skær skindet fri fra kødet ved enden af hvert kyllingelår.
Løft skindet fra kødet med fingrene og stop fyldet ind.
Læg skindet på plads og læg kyllingelårene i en lille bradepande.
Pensl lårene med en blanding af olie og soya og drys med salt og peber.
Steg lårene nederst i ovnen ca. 40 min. ved 200ºC, til de er gennemstegte Server kyllingelårene med pasta og grøn salat.