Logo

Fyldte agurker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 små agurker
50 g reven ost
1 æg
salt og peber
lidt smør
¼ bdt hakket persille
150 g hakkede champignon
2 skiver franskbrød uden skorpe
1 dl piskefløde
½ spsk kapers
100 g bacon
 
Flæk agurkerne på langs og skrab kernerne ud med en ske.
Skær agurkerne over engang.
Kog agurkerne i letsaltet vand i ca 5 minutter.
Tag dem forsigtigt med en hulske og lad vandet drive fra.
Hæld fløden over brødet og lad det stå lidt.
Skær bacon i fine tern og rist dem af i en gryde, kom de hakkede
champignon ved og rist det godt igennem, uden at branke.
Kom blandingen ned i det udblødte brød.
Rør lidt af osten i, samt æg, persille og kapers.
Smag til med salt og peber.
Fordel massen i de udhulede agurker og kom dem i et smurt ovnfast fad.
Drys resten af osten over og sæt fadet i ovnen i ca 10 min. ved 250ºC
eller under grillen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her