2 små agurker
50 g reven ost
1 æg
salt og peber
lidt smør
¼ bdt hakket persille
150 g hakkede champignon
2 skiver franskbrød uden skorpe
1 dl piskefløde
½ spsk kapers
100 g bacon
Flæk agurkerne på langs og skrab kernerne ud med en ske.
Skær agurkerne over engang.
Kog agurkerne i letsaltet vand i ca 5 minutter.
Tag dem forsigtigt med en hulske og lad vandet drive fra.
Hæld fløden over brødet og lad det stå lidt.
Skær bacon i fine tern og rist dem af i en gryde, kom de hakkede
champignon ved og rist det godt igennem, uden at branke.
Kom blandingen ned i det udblødte brød.
Rør lidt af osten i, samt æg, persille og kapers.
Smag til med salt og peber.
Fordel massen i de udhulede agurker og kom dem i et smurt ovnfast fad.
Drys resten af osten over og sæt fadet i ovnen i ca 10 min. ved 250ºC
eller under grillen.