3 agerhøns
200 g røgede spækskiver
125 g lever (fuglelever og svinelever)
1 æg
1 fed hvidløg
1 knsp. merian
2 skiver formfranskbrød
½ dl mælk
Blød franskbrødet op i mælk.
Mal leveren gennem kødmaskinen eller findel den på blenderen.
Rør leveren med franskbrødet, hvor evt. overskydende mælk er hældt fra.
Kom æg, knust hvidløg, merian, salt og peber i.
Farsen fyldes i de rensede agerhøns.
Gnid dem ganske kort med lidt salt og læg spækskiver på fuglenes bryst.
Hold dem på plads ved hjælp af kødpinde.
Læg fuglene i den gennemfugtede stegeso, der er dækket i bunden af spækskiver.
Steg agerhønsene i ca. 1 ½ time ved 220ºC.
Server dem med ristede champignon og kartofler eller som vildt hvor skyen er jævnet med hvedemel og tilsat fløde.