Logo

Fyldt hornfisk med tomater og krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyldt hornfisk med tomater og krydderurter

 

Køb hornfisken fileteret fiskehandleren har et specielt hornfiskejern, der gør fileteringen til en leg.

Derefter har du en meget velsmagende fisk, og så med tomat

Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 20 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser

2 hornfiskefileter (i alt ca. 400 g)

1 løg (finthakket)

1 fed hvidløg (finthakket)

2-4 tomater

frisk estragon

frisk basilikum

1 glas hvidvin

salt og peber

Tilbehør: brød eller kogte nye kartofler



* Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C.

Del hornfiskefileterne i halve og krydr dem med salt og peber.

Hak løg og hvidløg fint.

Skær tomaterne i både og skrab kernerne ud.

Hak frugtkødet med en kniv og tilsæt ½ spsk hakket estragon og 1 spsk hakket basilikum samt løg, hvidløg, salt og peber.

Fordel fyldet på fileterne og rul dem sammen.

Læg dem med samlingerne nedad i et smurt, ovnfast fad og hæld vinen ved.

Sæt fadet i ovnen i ca. 20 min.

Server med brød eller kogte kartofler.

 

madABC.dk har flere dejlige fiskeretter se selv her  

Se mere tilbehør her: kartofler, ris, dampede grønsager eller brød

 


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.959 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her