Køb hornfisken
fileteret fiskehandleren har et specielt hornfiskejern, der gør fileteringen til
en leg.
Derefter har du en meget velsmagende fisk, og så med tomat
Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 20 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
# Ingredienser
2 hornfiskefileter
(i alt ca. 400 g)
1 løg (finthakket)
1 fed hvidløg
(finthakket)
2-4 tomater
frisk estragon
frisk basilikum
1 glas hvidvin
salt og peber
Tilbehør: brød eller
kogte nye kartofler
* Tilberedning
Tænd ovnen på 180 °C.
Del
hornfiskefileterne i halve og krydr dem med salt og peber.
Hak løg og hvidløg
fint.
Skær tomaterne i
både og skrab kernerne ud.
Hak frugtkødet med
en kniv og tilsæt ½ spsk hakket estragon og 1 spsk hakket basilikum samt løg,
hvidløg, salt og peber.
Fordel fyldet på
fileterne og rul dem sammen.
Læg dem med
samlingerne nedad i et smurt, ovnfast fad og hæld vinen ved.
Sæt fadet i ovnen i
ca. 20 min.
Server med brød
eller kogte kartofler.
madABC.dk
har flere dejlige fiskeretter se selv her
Se mere tilbehør her:
kartofler, ris, dampede grønsager eller brød
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin