Logo

Frikadeller á la Bourgogne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g hakket oksekød
100 g hakket bacon
2 spsk hakket persille
1 nip timian
1 nip muskatnød
1 æg
50 g frisk brødkrumme
50 g smør
Salt og peber
500 g perleløg
1 fed hvidløg
225 g champignon
2 spsk hvedemel
3 dl rødvin
1 bouillonterning
2 spsk tomatpuré
Tilbehør: Frisk båndpasta

   
Bland det hakkede kød med bacon, persille, timian, muskat, løg,
brødkrumme, salt og peber.
Rør farsen godt og form 16 små frikadeller.
Brun frikadellerne godt i smørret ved god varme.
Når de er gyldne tilsættes løg og hvidløg og varmen dæmpes.
Tilsæt champignon og lad dem stege med i ca 5 min.
Drys melet over, rør godt og hæld vinen ved. Bouillonterning smuldres i og tomatpuré tilsættes.
Lad retten koge op og dæmp varmen.
Lad simre i ca 20 min. ved svag varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.130 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her