1 pakke dybfrossen butterdej
tørrede ærter
200 g kogt, røget skinke eller hamburgerryg
100 g Emmentaler
100 g champignon skåret i skiver
3 æggeblommer
3 hele æg
1,5 dl cremefraiche
peber
¼ tsk reven muskat
Tilbehør: blandet salat
*
Beklæd en springform (22-24 cm) med den udrullede dej, læg smørrebrødspapir over og fyld med tørrede ærter, så den ikke falder sammen under bagningen.
Bag den i ca. 12 minutter ved 185°C.
Skær imens skinke eller hamburgerryg samt ost i små terninger.
Hæld forsigtigt ærterne af formen, fjern papiret og fyld kød, ost og champignon i.
Pisk æggeblommer, hele æg, cremefraiche og peber og muskat godt sammen og hæld det straks i formen.
Bag retten i 35-40 minutter ved 185°C - og server den straks med blandet salat.
Tips: 10 udskivede, fyldte oliven kan tilsættes i stedet for champignon