1-1 ½ kg fondue kød: kalvekød el. oksekød, skinkekød, cocktailpølser ag tørsaltet bacon
Forskellige grønsager fx. champignon, minimajs, perleløg, forårsløg,
peberfrugt, cherry tomater.
1 l. vand
½ dl koncentreret kalvefond
3 dl tør sherry
2 dl soyasauce
Kiwi chutney:
4 kiwifrugter
8 soltørrede abrikoser
½ dl rosiner
1 tsk knust chili
1 spsk frisk fintreven ingefær
3 spsk limesaft
25 g sukker
Æble relish:
2 æbler i både
2 løg i både
6 hakkede dadler
1 spsk koncentreret tomatpure
125 g honning
¾ dl tør sherry
1 spsk vineddike
Raiti:
½ skrællet agurk
1 fed
½ dl frisk hakket mynte
200 g græsk yoghurt
Salt og peber
Koriander pesto:
1 bdt friske koriander
25 g ristede økologiske pinjekerner
½ dl sesamolie
Skræl kiwifrugterne, skær dem i skiver, og del dem i kvarte.
Snit abrikoserne i små strimler. Bring kiwi, abrikos, rosiner, chili, ingefær, lime og sukker i kog under låg, lad det simre 5 minutter for svag varme, og sæt det til afkøling.
Æblerelish:
Bring æblebåde, løgbåde, hakkede dadler, tomatpure, honning
og sherry i kog, og lad det koge ca. 15 minutter, til væden er næsten
fordampet. Smag til med vineddike.
Raiti:
Fjern kernerne fra agurken, og skær den i små tynde stave.
Rør agurk, hvidløg, mynte og yoghurt sammen, og smag til med salt og peber.
Korianderpesto:
Blend koriander, pinjekerner og sesamolie, og smag til med salt og
peber.
Fondue:
Bring vand, fond, sherry og soya i kog, og kom kogelagen i fonduegryden
lige inden servering.
Anret de forskellige slags kød, cocktailpølser og bacon på et fad, og
lav et fad med forskellige grønsager.
Sæt de forskellige saucer på bordet sammen med ris, en lækker salat, brød, kød og grønsager.
Sæt kød og grønsager på fonduegaflerne, og kog det i fonduegryden.
Tips: Kogelagen kan selvfølgelig erstattes med olie, hvis man foretrækker at kødet er stegt.