1 kylling
1 tsk salt
1 pk bacon
3-4 bananer
1 ds ananas i tern
½ l piskefløde
chilisauce
peanuts
Steg kyllingen i ovnen til den er mør.
Pil derefter alt kødet fra benene og læg det i et smurt ovnfast fad.
Skræl bananerne og skær dem over på tværs, del dem derefter på langs
i passende stykker og fordel dem over kyllingen.
Drys herefter ananasterningerne ud over kylling og banan. (ikke saften)
Steg bacon let sprød og fordel det over retten.
Pisk fløden stiv og smag den til med chilisauce.
Fordel fløden over retten, så den dækker helt.
Drys til sidst peanuts over.
Retten sættes i en forvarmet ovn på 225ºC i ca. 30-40 min.
Eller til retten er gyldenbrun.
Server retten med hvidløgsflûtes og et glas køligt hvidvin.
Retten egner sig fortrinligt til gæster, da den kan tilberedes i god tid.