800 g frisk spinat
smør
½ dl fløde
8 æg
2 spsk hvedemel
3 dl mælk
salt og hvid peber
reven muskat
3 spsk reven parmesan
200 g mild ost
Tilbehør: franskbrød
*
Damp den skyllede spinat i 10 minutter i egen væde.
Lad den dryppe af og fordel den i smurt, ildfast fad.
Dryp med 1 spsk smeltet smør og ½ dl fløde.
Kog æggene i 3 minutter og pil dem forsigtigt.
Læg dem på spinaten.
Bag 1 spsk smør af med hvedemelet og spæd med den kogende mælk.
Lad det koge 5 minutter under omrøring og tilsæt salt, peber og ¼ tsk reven muskat.
Tag gryden af varmen og rør parmesanen i saucen.
Hæld den over æggene og dæk med tyndt høvlet ost.
Fordel lidt smørklatter på overfladen og gratiner retten 10-15 minutter ved 250°C.
Server franskbrød til.