4 skiver Parmaskinke uden fedt
2 stk kyllingebryst uden skind og ben
1 dl mælk
75 g magert hakket svinekød
1 knsp. revet muskatnød
1 knsp. stødt nellike
1 knsp. allehånde
Salt
Peber
1 fint hakket skalotteløg
1 dl hakket blandede kryderurter
1 spsk tør sherry
2 stk hele æg
Fillodej
salat:
Høvlet fennikel
Sukkerærter
Citron
Olivenolie
Steg de fire skiver parmaskinke i ovnen til de er sprøde, og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Fjern de løse stykker kød fra kyllingbrysterne, og hak småstykkerne sammen
Tilsæt mælk, hakket svinekød, krydderier, løg, krydderurter og sherry.
Flæk kyllingbryststykkerne, så der bliver to tynde stykker ud af hvert bryst.
Pak farsen ind i hvert halve stykke.
Læg dejen ud på bordet, og udstik fire cirkler på 12 cm og fire på 16 cm i diameter.
Pisk æggene sammen, og pensl de små cirkler hermed.
Læg de fyldte kyllingestykker på de små cirkler, pensl de store cirkler, og læg over som låg på kyllingen.
Pensl igen, og bag ved 200ºC i 30 min.
Bland alle ingredienserne til salaten, og server til sammen med parmaskinke.
Krydderurterne kan fx. være timian, persille og salvie.