1 spsk olie
2 fed hvidløg - presset
1 løg i skiver
1 rød peberfrugt i tern
2 dåser flåede tomater
2 spsk konc. tomatpuré
1 tsk stødt koriander
2 laurbærblade
1 spsk hvidvinseddike
¼ l. vand
800 g kartofler
400 g torske- eller lyssejfilet
150 g jomfruhummerhaler
Groft salt
Hvidløg og løg svitses et par minutter i olien i en tykbundet gryde og peberfrygten tilsættes og der steges videre et par minutter.
Flåede tomater, tomatpuré, koriander, laurbærblade, hvidvinseddike og vand tilsættes.
Giv det hele et opkog, og sku ned til svagt blus.
Kartoflerne skrælles og skæres i tern (ca. 2x2 cm) og kommes i gryden.
Det hele koges i 15 min.
Torsken skæres i tern (ca. 2x2 cm) og kommes i gryden.
Det hele koger videre i 5 min.
Hummerhalerne tilsættes og retten koger endnu i 5 min.
Smages til med salt.
Serveres varm i dybe tallerkener med citronbåde, purløg, cremefraiche og evt. flûtes