Logo

Fiskeburgere

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiskeburgere

Fiskeburger med 'fiskebøf' i sesambolle

300 g torskefilet (eller mørksej, lyssej)

½ tsk salt

1 æg

4 spsk majsmel

olie

*

Hak fisken groft på skærebrædtet med en kniv.

Bland hakket fisk og salt godt sammen.

Tilsæt æg og majsmel.

Form 4 'bøffer', og grill dem i alubakke eller på alufolie, smurt med olie, ved direkte varme i 3-4 min. på hver side.

Lun sesambollerne.

Fyld bollerne med 'fiskebøf' og fyld efter eget valg.

Tips til fyld: Salat, tomater i skiver, æbler, remoulade, agurk, peberfrugt ...

Madopskrift billede

Burger med fiskefilet og pesto

4 fiskefileter a 125-150 g (egnet fisk: Rødspætte, skrubbe, ising, tun, sildehaj, laks)

4 gode burgerboller

Pesto:

1 potte basilikum, frisk (en lille potte)

1 dl god (oliven)olie

3 spsk revet parmesan

2 fed hvidløg

1 tsk pinjekerner

salt og peber

*

Bland alle ingredienserne til pestoen i en håndblender, og smag til med salt og peber.

Pensl fiskefileterne med olie, og krydr med salt og peber.

Grill fisken i 3-4 min. på hver side i en dobbeltrist.

Lun burgerbollerne på grillen.

Skær evt. fileten på tværs med en skarp kniv.

Fordel pesto på bollens bund og top, og saml burgeren med grillet fisk og fyld efter eget valg.

Tips til fyld: Salat, basilikum, rucola, chili, parmesanost, tomater i skiver, oliven mv.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.688 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her