1 oksebov 1500-2000 g med ben
2 gulerødder
4 fed hvidløg (frisk)
1 løg
100 g smør
1 bouillonterning
vand
Smørret brunes let i en stor støbejernsgryde eller wok.
Boven smides i, brunes, og vendes et par gange.
Gulerødder, løg og hvidløg pilles og skæres i halve, og fordeles på begge sider af kødet.
Bouillonterningen smuldres og fordeles på samme måde.
Der hældes et glas vand ved. (hold øje med det undervejs) hele molevitten skal stå og småsimre under låg 1.5 til 2 timer afhængigt af kødmængen.
Kødet tages op, væden hældes igennem en si og bruges til saucen:
Væden hældes på en pande sammen med piskefløde (masser) og lidt kulør, samt ribsgele. Nemmere kan det næsten ikke blive.
Serveres med grønsager, kartofler og de frasiede grønsager fra
stegningen.