1 stort løg i tynde skiver
500 g røget kuller
4 dl mælk
½ tsk sort peber
1 ½ tsk sennepspulver
50 g smør
2 tsk hvedemel
1 forårsløg, finthakket
Fordel løget i bunden af en stor gryde. Skær fisken i 2 cm. brede strimler og læg dem over løget.
Bland mælk, peber og sennepspulver og hæld det over fisken. Bring det langsomt i log. Varmen dæmpes og det simrer under låg i 6 minutter. Fjern låget, og lad det simre yderligere i 5 minutter.
Tag fisken op og læg den på et fad – hold fiske varm. Lad saucen koge ca. 5 minutter under omrøring.
Rør smør og hvedemel sammen og kom det i gryden med forårsløg. Røres sammen for svag varme, til saucen koger og jævner en smule. Saucen hældes herefter over fisken – som straks serveres.