160 g knoldselleri i tern
160 g pastinak i tern
500 g kalkun-cuvette, fersk
0,8 dl timiankviste
160 g gulerødder
6 stk laurbærblade
2,5 spsk Dijon sennep
160 g porre i skiver
Cuvetten krydres med salt og peber og anbringes på urter i tern (1-1,5 cm.) samt laurbærblade og timian.
Det hele tilsættes ¼ l. vand/bouillon.
Steges i ovn ved 180ºC i 55-60 minutter.
Når stegen er færdig skæres den i skiver på 1 cm. og urterne smages til
med salt og peber hvorefter de sigtes.
Kødet anrettes på urterne og suppen (fonden) koges ned til ca. 2 dl Jævnes evt. med Maizena-hvedemel og Dijon sennep tilsættes efter smag. Tilbehør kan være aspargeskartofler.
Tips:Samme opskrift kan med stort udbytte anvendes på en koldrøget,
honningmarineret kalkuncuvette. I så fald er stegetiden den halve.