Logo

Farspindsvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hakket oksekød
1 dl rasp
1 tsk salt
lidt peber
1 æg
3 spsk mælk
18 cocktailpølser
6 dl frosne grønsager
4 dl vand
 
Det hakkede oksekød kommes i en skål og røres med rasp, salt og peber.
Ægget røres i og derefter røres mælken i.
Farsen røres godt og lægges i en smurt bradepande formet som et brød.
Cocktailpølserne stikkes i farsen.
De frosne grønsager lægges rund om farspindsvinet.
Vandet hældes over grønsagerne.
Farspindsvinet sættes midt i ovnen ved 250°C i 30 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.927 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her