Logo

Farseret stegt due med løg og hestebønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 duer med indmand (evt. 100 g indmand fra fjerkræ)
50 g foie gras de Canard (evt. spæk)
50 g fedtnet
4 skiver tynd Vêntreche (letrøget bacon)
1 dl hvidvin
Timian
50 g tørret frugt blandet (svesker-abrikoser-rosiner-valnødder)
2 bundter nye løg
400 g hestebønner
2 skalotteløg
Kørvel

Duebryster og lår udbenes.

Indmad og fore gras hakkes fint og lægges på kødsiden af duebrysterne og pakkes med fedtnet.
Brunes på en pande og steges færdig i ovnen ca. 5 minutter ved 180ºC .
Dueskroget brunes med grønsager og lidt hvedemel.
Hvidvinen tilsættes, reduceres tilsættes ½ l. vand, koges i ca. 45 minutter, sigtes og reduceres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.102 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her