4 kyllingebryst
6 spsk olie
½ dl citronsaft
3 fed hvidløg
½ tsk køkkensalt
1 knivspids peber
1 stk rødløg
1 stk rød peberfrugt
1 stk gul peberfrugt
8 tortillas
Tilbehør: cremefraiche 18%
Bank kyllingebrysterne flade med en kødhammer.
Bland ⅓ af olien, citronsaft, presset hvidløg, salt og peber i en skål. Pensl kyllingebrysterne grundigt med denne blanding og mariner dem i 1 time i køleskabet.
Varm lidt olie på en stor pande og svits det finthakkede rødløg heri.
Tilsæt strimlede peberfrugter og steg i ca. 5 min.
Kom herefter grønsagerne i en skål og læg folie over.
Rens ikke panden men varm resten af olien i den samme pande.
Steg nu kyllingebrysterne på panden uden at hælde marinaden ved.
Brysterne skal have ca. 3 min. på hver side.
Når kyllingekødet er færdigt skæres det i strimler på ca. 1 cm tykkelse.
Disse blandes sammen med grønsagerne.
Servér nu tortillaerne, kyllingeblandingen og cremefraiche, så gæsterne selv kan lave fajitas, som de ønsker.