Logo

Falsk wienerschnitzel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Falsk wienerschnitzel

350 g hakket kalvekød

200 g hakket flæskekød

1 spsk kartoffelmel

1 æg

6 spsk cremefraiche

salt og friskkværnet peber

rasp

smør eller margarine

4 citronskiver

½ spsk kapers

Tilbehør: brasede kartofler

*

Bland de to slags kød med kartoffelmel, æg og cremefraiche og form det til 4 flade bøffer.

Drys med lidt salt og peber og vend dem i rasp.

Lad dem hvile i 10-15 minutter.

Steg bøfferne gyldenbrune i smør eller margarine og anret dem på opvarmet fad.

Pynt hver med en citronskive og kapers.

Kog panden af med lidt vand eller suppe og server skyen samt brasede kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.273 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her