1 kg kalkunbryst i tern
2 løg - groft hakket
2 ½ tsk fint revet frisk ingefær
3 stk citrongræs
6 stk rød chilipeber
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt gurkemeje
3 spsk olie
3 dl kokosmælk, uden tilsat sukker
4 stk basilikum blade
½ tsk salt
Tilbehør:
Ris
Lime
Blend løgene sammen med olie, ingefær, citron græs, rød chili, til det har en ensartet konsistens.
Drys gurkemeje på kalkunen og rør det godt sammen.
Varm lidt olie i en gryde og tilsæt den blendede masse.
Rør godt rundt ved svag varme til det får en gylden farve i ca.10-15 min.
Derefter tilsættes kalkunen og steges i ca.10 min.
Tilsæt kokosmælken, basilikum, koriander og salt, lad den stå og simre uden låg til kalkunen er mør.
Server med kogte ris og lime.
Tips: Hvis du ikke er til stærkt mad - så brug kun en 1 rød chili.