Vegetarer kan i denne salat bruge tofu i stedet for fjerkræ. Så skal man skære tofuen i tern, evt marinere den i sojasauce, og stege den til sidst i solsikkeolie, krydre med salt og peber og blande tofuen i salaten. For øvrigt har 100 g tofu kun 76 kalorier! Spis noget let i aften
350 g kalkunschnitzel
1 spsk solsikkeolie
200 g jordbær
300 g ananas
1 appelsin
1 julesalat (125 g)
100 g mager yoghurt naturel
havsalt, peber, karry
*
A. Skyl kalkunkødet, dup det tørt og steg det i solsikkeolie i 7 min. på hver side.
B. Skyl jordbærrene og skær dem i skiver.
Skræl ananasen og skær den i stykker.
Pil appelsinen og fileter den.
Skyl julesalaten og skær den i strimler.
C. Skær kalkunkødet i tynde skiver. Bland salaten.
Krydr yoghurten med salt, peber og karry og hæld den over salaten.
Pr portion 813/194 kJ/kcal. 23 g protein. 4 g fedt. 11 g kulhydrat. 3 g fibre.