Logo

Eksotisk kalkunsalat - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vegetarer kan i denne salat bruge tofu i stedet for fjerkræ. Spis noget let i aften

Vegetarer kan i denne salat bruge tofu i stedet for fjerkræ. Så skal man skære tofuen i tern, evt marinere den i sojasauce, og stege den til sidst i solsikkeolie, krydre med salt og peber og blande tofuen i salaten. For øvrigt har 100 g tofu kun 76 kalorier!  Spis noget let i aften

 

350 g kalkunschnitzel

1 spsk solsikkeolie

200 g jordbær

300 g ananas

1 appelsin

1 julesalat (125 g)

100 g mager yoghurt naturel

havsalt, peber, karry

*

A. Skyl kalkunkødet, dup det tørt og steg det i solsikkeolie i 7 min. på hver side.

B. Skyl jordbærrene og skær dem i skiver.

Skræl ananasen og skær den i stykker.

Pil appelsinen og fileter den.

Skyl julesalaten og skær den i strimler.

 

C. Skær kalkunkødet i tynde skiver. Bland salaten.

Krydr yoghurten med salt, peber og karry og hæld den over salaten.

 

Pr portion 813/194 kJ/kcal. 23 g protein. 4 g fedt. 11 g kulhydrat. 3 g fibre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.372 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her