Logo

Dyreragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g dyresmåkød
30 g smør
salt
peber

1 løg
2 fed hvidløg
2 spsk hvedemel
1 tsk sennepspulver
10 knuste enebær
2 ½ dl rødvin eller bouillon
2 laurbærblade
1 kvist timian

200 g svampe (kantareller, markchampignon eller udblødte, tørrede

skovsvampe)
1 dl piskefløde

Dyrekødet i tern brunes godt i smørret, hvorefter det tages op og krydres med salt og peber.
Svits derefter de hakkede løg og hvidløg klare og drys melet over og
rør til det er opsuget. Hæld rødvinen på og giv det et kort opkog.
Tilsæt derefter sennep som røres ud, bouillon og krydderier.
Læg kødet tilbage i gryden og kog ragouten under låg ved svag varme i
30 - 40 minutter til kødet er mørt.
Svits svampene på en pande og kom dem i ragouten sammen med fløden.
Serveres med en grov kartoffel/sellerimos og syltede tranebær.

Tilbehør:
Serveres med en grov kartoffel/sellerimos og syltede tranebær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 4.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her