8 dyremedaljoner (a 70-90 g)
salt
8 tsk maste madagascarpeber
100 g smør
2 spsk god olie
5-6 spsk oksebouillon (evt. fra terning)
4 cl cognac eller armagnac
4-6 spsk piskefløde
250 g markchampignoner
250 g champignoner
250 g østershatte
40 g smør
1 spsk olie
saften af ½ citron
3 spsk fløde
Skær medaljonerne ud og pres dem flade med hånden.
Drys lidt salt på og fordel madagascarpeberet på hvert stykke kød, kun
på den ene side.
Kom smør/olie på panden og lad det bruse af.
Læg medaljonerne på og steg kødet smukt gyldent (2-3 min. på hver side). Tag kødet af panden og dæk det til på et fad.
Hæld bouillon på panden sammen med piskefløden og lad det koge lidt ind.
Smag til med cognac.
Server med råstegte kartofler og lidt ristede svampe.
De istandgjorte svampe (kom ikke for meget vand på dem!) skæres i
skiver og ristes i smør/olie på en varm pande.
De skal ikke have for meget – der må godt være lidt bid i dem.
Smag til med citronsaft og tilsæt fløden til sidst, umiddelbart før
serveringen.