Logo

Dyrebov med korender

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg udbenet dyrebov
100 g korender
2 spsk knust sort peber
100 g smør
½ dl cognac
2 dl kraftig vildtbouillon
salt

Bring lidt vand i kog og kog korenderne i ca. 10 min.
Dryp dem af og skyl i koldt vand. Stegen rulles i knust peber
(tryk så peberet sidder godt fast).
Kom ca. 20 g smør i en sauterpande og brun kødet fra alle sider.
Krydres derefter med salt. Hæld cognac og korenderne i gryden.
Lad alkoholen fordampe, tilsæt bouillon og braiser stegen i ca. 1 time.
Tag kødet op og lad det trække i ca. 15 min.
Pisk det sidste smør i gryden og smag til med salt og peber.

Tilbehør:
Server stuvet savoykål og råstegte kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.463 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her