Logo

Dyrebov grydestegt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dyrebov
smør
hvedemel
salt
nykværnet peber
¼ l. fløde
¼ l. kogende bouillon
portvin eller sherry
Maizena
fløde
 
Den afpudsede dyrebov brunes i gryden i rigeligt brusende smør.
Drysses med salt samt nykværnet peber, hvorefter ¼ l. kogende bouillon
og ¼ l. fløde hældes ved.
Dyreboven steger ved svag varme ca. 1 time.
Tages op.
Saucen tilsættes et lille glas sherry eller portvin, koges lidt ind og jævnes
med Maizena udrørt i fløde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (10 stemmer)
Siden er blevet set 9.122 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her