Logo

Dyrebov bourguignonne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg udbenet dyrebov
150 g pancetta eller andet flæsk
200 g pillede skalotteløg
50 g smør
3 gulerødder
2 dl rødvin
2 dl bouillon
3 fed hvidløg
1 spsk koncentreret tomatpure

Krydderbuket:
1 kvist timian
1 laurbærblad
bladselleri
persillestilke

Skær sværen af flæsket og skær det i terninger.
Svits flæsket og skalotteløgene med lidt smør i en gryde.
Tag det op og stil det til side Drys kødet med salt og peber og brun
det godt, på alle sider tilsæt evt. mere smør.
Gulerødderne skrælles, skæres i stave og svitses sammen med kødet. Tilsæt krydderbuket, de pillede knuste hvidløg, og kom skalotteløg og flæsket tilbage i gryden.
Kom rødvin og bouillon ved og lad det småstege under låg i ca. 1 time.
Tag kødet op og hold det varmt. Kom tomatpure i saucen, jævn den
evt. og smag til med salt og peber.
Kødet skæres ud og lægges tilbage i saucen.

Tilbehør:
Flødebagte kartofler og grøn salat med ristede valnøddekerner
serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.420 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her