700 g svinemørbrad (2-3 stk)
1 tsk karry
½ dl olie
1 peberfrugt i strimler
200 g champignon i skiver
1 løg i halve ringe
20 g hvedemel
4 dl hønse- eller svinebouillon (bouillonterning + vand)
½ dl piskefløde
12 skiverbacon
salt
peber
Pynt:
1 pt.brøndkarse
2 tomater
Mørbraden befries for sener og skæres i små bøffer (ca. 8-10 pr. mørbrad), brunes i olie i en stegegryde eller wok. Tilsættes løg, champignon og peberfrugt. Steges til det er gyldent, tilsættes karry som svitses af et øjeblik. Melet vendes i og røres rundt.
Til sidst tilsættes bouillon og fløde og det hele koges yderligere 5 minutter og smages herefter til med salt og peber.
Anretning:
Anrettes med løse ris, og pyntes af med sprødstegt bacon, brøndkarse og tomat.