Logo

Creamy Baked Chicken

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk kyllingebryst uden ben
8 skiver schweizerost (Emmentaler eller Danskmester)
1 dåse Heinz "creamy" hønsekødsuppe (koncentreret)
- eller 5 dl hønsekødsuppe og 100 g flødeost
2,5 dl krydrede brød croutoner
50 g smeltet smør

Bryststykkerne deles i halve eller i tredjedele og arrangeres i et smurt ovnfast fad.
Skiver af ost lægges over.
Suppen fortyndes efter anvisning og hældes ved.
Bruges suppe og flødeost, varmes suppen op og osten tilsættes gradvist i klatter og piskes godt ind.
Croutonerne knuses og drysses over og til sidst dryppes smeltet smør
over det hele.
Bages i ovnen ved 200°C til kødet er gennemstegt og overfladen er gylden og sprød - 45-50 minutter.

Tips: Færdiglavede krydrede croutoner findes i et par udgaver i Danmark. Men lav dem evt. selv: Brød afskorpes og skæres i
små tern. De vædes akkurat med olivenolie, vendes i lidt knust hvidløg
og blandes efter smag med tørrede krydderurter - timian, oregano,
salvie for eksempel. Bages i ovnen ved 200°C til de er sprøde og
gyldne og drysses derefter med en anelse groft salt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.506 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her