Den velkendte cowboytoast er med oksekød i, men her erstattet
med kylling og det smager ligeså lækkert og dertil en lækker hjemmerørt
remoulade. Se opskriften her.
Til 4 personer
# Ingredienser
600 g hakket kyllingekød
røget salt
sennep
kapers
8 skiver groft toastbrød
4 spsk røget ketchup
4 spsk sennep
Remoulade:
½ blomkål, skåret i små buketter
1 fennikel skåret i små tern
½ broccoli, skåret i små stykker
1 stængel blegselleri, skåret i små tern
½ rødløg, finthakket
3 dl skyr
1 øko citron
2 spsk karry, ristet på en tør pande
salt og peber
* Tilberedning
Bland blomkål, fennikel, broccoli, blegselleri og rødløg i
en skål.
Rør skyr, citronsaft og citronskal, karry, salt og peber
sammen.
Vend grønsagerne med dressingen, og lad det trække lidt.
Hvis du synes, at remouladen er for grov, så kom det hele op
i en blender, og kør i 1 minut.
Bland kylling med røget salt, sennep og kapers, og form
farsen til 4 bøffer a 150 g.
Grill bøfferne i 2-3 minutter på hver side.
Rist toastbrødene på grillen.
Smør brødene: 4 med røget ketchup og 4 med sennep.
Læg bøfferne på brødet, kom remoulade på, og slut af med toastbrød.