Logo

Cowboy-bøf med hvidkålssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cowboy-bøf med hvidkålssalat

400 g hakket oksekød

300 g kartofler

2 løg

2 spsk rosiner

salt

smør eller margarine

1½ dl tomatpure

1½ spsk hvedemel

Tilbehør: kogte kartofler og nedenstående salat

*

Bland det hakkede kød med de fint revne kartofler, revne løg, rosi­ner og salt og form det til små, flade bøffer.

Steg dem på begge sider i fedtstof på panden - ca. 10 minutter - tag dem op i et fad og kom tomatpure samt hvedemelet, udrør i 1 dl vand, i panden.

Lad det koge nogle minutter og hæld det over bøfferne.

Server dem med

Madopskrift billede

Hvidkålssalat med peberrod

4 spsk yoghurt naturel

1 spsk mayonnaise

1 spsk kryddereddike

2 spsk reven peberrod

salt og friskkværnet peber

½ lille hvidkål

*

Rør yoghurt og mayonnaise sammen med kryddereddike og reven peberrod og smag til med salt og peber.

Vend den finsnittede kål godt i marinaden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.648 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her