Logo

Cognacmarineret lammeculotte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk lammeculotte
8-10 stk tomater
2 fintsnittede hvidløg
frisk basilikum
olivenolie
salt og peber
 
Marineret lammeculotte: kødet smøres med krydderier, der er rørt i
sennep.
Det lægges på et stykke alufolie og cognac dryppes over.
Kødet indpakkes og marinerer i to døgn i køleskabet.
Vendes af og til.
Steg kødet i en varm ovn, 200ºC i 30 minutter.
Tag det ud og lad det hvile lunt i 10 minutter.
Imens halveres tomaterne, drysses med hvidløg og lidt olivenolie.
Læg dem på en pande og bag dem i en varm ovn, 200ºC i 10 minutter.
Krydr med salt og peber.
Server til tynde skiver af kødet.
 
Er der kød tilovers smager det herligt kold i en salat eller med i en
sandwich til madpakken, dagen efter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.311 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her