4 kyllingebryst m/ben el. 8 kyllingelår
25 g smør
salt og peber
3 dl hønsebouillon
1 spsk soya
saft og skal af ½ citron
1 ½ dl røde linser
2-3 gulerødder
150 g knoldselleri
3 løg (evt. rødløg)
25 g smør
1 bdt purløg
citronskal
Tør kyllingestykkerne godt, og brun dem på alle sider i en dyb pande.
Drys med salt og peber.
Hæld bouillon, citronsaft og -skal samt soya ved, og damp under låg 30-40 minutter.
Mærk, om kødet er færdigstegt.
Jævn evt. skyen med lidt majsstivelse.
Skyl linserne godt i en sigte.
Kog dem i 10 minutter i letsaltet vand.
Lad dem dryppe af.
Skræl urterne, og skær dem i småstykker.
Svits dem på panden i smørret, småsteg dem 10 min. og vend hele tiden.
Vend de kogte linser i, og varm igennem.
Kom klippet purløg og citronskal i, og smag til med salt og peber.
Hæld evt. kyllingeskyen ved.
Server sammen med kyllingestykkerne.