Logo

Citronkylling med linser og urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingebryst m/ben el. 8 kyllingelår
25 g smør
salt og peber
3 dl hønsebouillon
1 spsk soya
saft og skal af ½ citron
1 ½ dl røde linser
2-3 gulerødder
150 g knoldselleri
3 løg (evt. rødløg)
25 g smør
1 bdt purløg
citronskal
 
Tør kyllingestykkerne godt, og brun dem på alle sider i en dyb pande.

Drys med salt og peber.
Hæld bouillon, citronsaft og -skal samt soya ved, og damp under låg 30-40 minutter.
Mærk, om kødet er færdigstegt.
Jævn evt. skyen med lidt majsstivelse.
Skyl linserne godt i en sigte.
Kog dem i 10 minutter i letsaltet vand.
Lad dem dryppe af.
Skræl urterne, og skær dem i småstykker.
Svits dem på panden i smørret, småsteg dem 10 min. og vend hele tiden.
Vend de kogte linser i, og varm igennem.
Kom klippet purløg og citronskal i, og smag til med salt og peber.
Hæld evt. kyllingeskyen ved.
Server sammen med kyllingestykkerne.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.967 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her