Logo

Citronlaks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g laksefilet
1 ½ dl rasp
revet citronskal
salt
peber
2 ½ dl yoghurt naturel
500 g gulerødder
salvie
olie

Stil yoghurten til afdrypning - enten i et kaffefilter eller i en si beklædt med et rent viskestykke. Dette skal gøres mindst en time før servering. Inden servering blandes 1-2 tsk revet citronskal samt salt og peber i den afdryppede yoghurt.
Laksen duppes tør og placeres i et smurt, ovnfast fad. Bland en citronrasp af rasp, 3 tsk revet citronskal samt salt og peber, og fordel denne over fisken. Laksefadet bages i ovnens øverste halvdel ved 225° i ca. 12 minutter.
Gulerødderne skrælles og skæres i tynde strimler. De ristes på panden i lidt olie sammen med salvie efter smag og behag.
Citronlaksen serveres med gulerødderne, yoghurten samt ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.497 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her