Cæsar salat fra www.madABC.dk. En nem opskrift på en
klassisk og velsmagende salat med skinke og parmesan. Server den til frokost
eller som en let aftensmad.
4 personer. Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 30 min.
# Ingredienser
Cæsarsalat:
4 skiver brød
4 skiver parmaskinke/serrano skinke (eller kylling)
30 g parmesan
2 hjertesalat eller romainesalat
1 ds. kidneybønner
Parmesanyoghurt
2 dl yoghurt naturel
20 g parmesan, revet
2 tsk dijon sennep
1 spsk olie
salt og peber
*
Skær brødet i grove tern og læg det på et stykke bagepapir
sammen med parmaskinken.
Bag i ovnen ved 180 °C i ca. 5-7 minutter, indtil det er
sprødt og gyldent.
Tag ud af oven og lad køle ned
Kom bønnerne i en sigte og lad dem dryppe godt af.
Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med
salt og peber.
Skyl salaten, bræk den i grove stykker og lad den dryppe af
i en sigte.
Riv parmesanosten groft.
Vend salaten godt med dressing, kidneybønner og croutoner.
Anret salaten med sprød parmaskinke og revet parmesan.