Logo

Brunkål med flæsk - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 personer. Kogetid i trykkoger: 15 min.

# Ingredienser

1 pænt stort hvidkålshoved
50 g sukker
3 spsk smør eller margarine
1 stykke letsaltet kogeflæsk på ca. 1 kg
2 ½ dl vand
peber

* Tilberedning

Fjern stokken på hvidkålshovedet og snit det fint.
Lad sukkeret blive gyldent i trykkogeren.
Tilsæt fedtstoffet og kom kålen i.
Lad den blive gyldenbrun.
Kom flæskestykket i gryden og tilsæt vand og groftkværnet peber.
Luk for trykkogeren og bring den på tryk.
Lad det koge et kvarter.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Groft brød og sennep er klassisk tilbehør.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (17 stemmer)
Siden er blevet set 8.020 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1274722-08-2019 14:44:09 Anette Sluth
Så er brunkålen indtaget og der var ikke noget at være nervøs for + det smagte skønt 🤗
1274621-08-2019 11:34:38 Anette Sluth
Lige fået en trykkoger som nu skal afprøves med lidt nervøsitet. Dagens ret er brunkål 🤗

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her